Apartaments

-Apartaments
Apartaments2019-04-02T12:26:01+00:00

Can Guilló I és ideal per a parelles amb ganes de passar unes vacances relaxades envoltats de natura i tranquil·litat. L’habitatge té capacitat per a 4 persones amb una habitació doble i un sofà-llit doble. Proveït amb roba de la casa: tovalloles, llençols, estovalles, … per a ús dels llogaters. Disposa de televisió, nevera, rentadora i rentavaixelles, així com els estris de cuina més usuals. Hi ha calefacció centralitzada a més d’una acollidora llar de foc. L’apartament compta amb una terrassa privada amb accés a la piscina i a tot l’entorn de la finca.Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

VEURE DISPONIBILITAT

Can Guilló II és ideal per a famílies amb ganes de passar unes vacances relaxades envoltats de natura i tranquil·litat. L’habitatge té capacitat per a 6 persones, amb una habitació doble, una amb dos llits individuals i la possibilitat de transformar el sofà en un sofà-llit doble. Proveït amb roba de la casa: tovalloles, llençols, estovalles, … per a ús dels llogaters. Disposa de televisió, nevera, rentadora i rentavaixelles, així com els estris de cuina més usuals. Hi ha calefacció centralitzada a més d’una acollidora llar de foc. L’apartament compta amb una terrassa privada de grans dimensions amb accés a la piscina i a tot l’entorn de la finca.

VEURE DISPONIBILITAT

Can Guilló III és ideal per a famílies amb ganes de passar unes vacances relaxades envoltats de natura i tranquil·litat. L’habitatge té capacitat per a 6 persones, amb una habitació doble, una amb dos llits individuals i la possibilitat de transformar el sofà en un sofà-llit doble. Proveït amb roba de la casa: tovalloles, llençols, estovalles, … per a ús dels llogaters. Disposa de televisió, nevera, rentadora i rentavaixelles, així com els estris de cuina més usuals. Hi ha calefacció centralitzada. L’apartament compta amb una terrassa privada amb accés a la piscina i a tot l’entorn de la finca.Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

VEURE DISPONIBILITAT