Entorn

Entorn2019-05-10T07:17:37+00:00

Can Guilló està ubicat en una zona ideal per disfrutar de la natura, on es pot gaudir de la tranquil·litat en un lloc agradable, fora de l´aglomeració turística, però amb moltes possibilitats de realitzar activitats culturals, esportives i gastronòmiques, donada la proximitat de Figueres o poblacions de la Costa Brava.

Can Guilló s’emmarca en un indret incomparable, envoltat de muntanyes, boscos i prats, i té a prop pobles genuïnament empordanesos con La Vajol, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Les Escaules, … amb les seves sales cooperatives modernistes i les seves esglésies romàniques. A més d’altres racons d’interès històric, artístic o paisatgístic.

Tot passejant, es poden visitar alguns monuments megalítics, com el dolmen de Can Puig de Caneres, a 1 km de la propietat o el de Pardals, a 800 m de la casa.

Can Guilló té molt a la vora el pantà de Darnius- Boadella, que ofereix al visitant la possibilitat de fer diverses activitats aquàtiques (kaiak, paddle surf, esquí aquàtic, …) i de lleure.

L’Alt Empordà ofereix una gran riquesa i tradició vinícola i sempre val la pena aturar-s’hi, ja sigui a través de recorreguts pels cellers de la DO Empordà, tasts de vins, com excursions per les suredes d’on s’extreu el suro. La ciutat, i capital de comarca, Figueres, és coneguda per ser la ciutat natal de Salvador Dalí on trobem el seu museu.

A uns 30 km hi trobem les idíl·liques platges de la costa brava. Pobles com Llançà, el Port de la Selva, Cadaqués, l’Escala, etc.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

CONTACTAR